Inn 14 cm på 1 uke!

Er dette mulig?

les her hva Serine har opplevd og fått av reslutater hos oss nå i august:

Prosjekt/test Eximia 7 days!

Rett fra sommerferie, med alt det måtte innebære av slaraffenliv og usunnheter, og i gang med Eximia 7 days formula. 

Dag 1: er gjennomført, og kropp kjennes i hovedsak grei ut. Men jeg føler meg tung i hodet (ikke vondt, mer en trykkende følelse), og litt  trøtt. I tillegg bærer magen preg av omstilling fra annen form for kosthold, uten at det plager meg nevneverdig. Detox i gang?!

Dag 2: gjennomført. Den trykkende følelsen i hodet har avtatt. Form og energinivå er ved normalt. Litt utfordrende å skulle krydre maten helt uten salt, men det går.

Dag 3:  Har hatt overraskende mye energi, til tross for en natt med lite søvn! Deilig å kjenne på det!

Dag 4: Har hatt greit med energi i dag også. Er ellers litt lei kylling (Det blir fisk i morgen!) Har også opplevd tendenser til gangsperr i          setemuskulaturen etter gårsdagens Eximia og LPG behandling.

Dag 5, 6 og 7: Fortsatt ingenting å utsette på energinivå. Jeg spiser 4 ganger om dagen.Mat består, som de andre dagene, av youghurt, kylling og grønt, i tillegg til poser med næringstilskudd. I ett tilfelle hvor jeg ikke rakk måltid, erstattet jeg det med en proteinshake. Merker at cm krymper, spesielt på midje hvor vi har jobbet mest med Eximia

Ser videre frem til å fortsette med Eximia og LPG kombinert med trening og sunt kosthold som inneholder litt annet enn kylling, fisk og kalkun. Savnet av litt salt i maten har vært størst. Ellers har dette vært en god opplevelse, og en merker at maskin og kosthold har effekt på hudstruktur, såvel som cm.

Resultat: 

-14 cm totalt, 12 cm over magen!( 3 Målepunkter, arm, lår og mage)

-3,2 kg

Serine har fulgt ett 7 dagers konsept hvor hun har fokusert på å få i seg god næring, fått klinikkbehandlinger for oppstramming av huden og ultralyd som bryter ned og fjerner fett.

Høres dette spennende ut? Bestill time til Gratis konsultasjon så legger vi en plan for DEG! Vi har nøkkelen og kan hjelpe deg! Tlf. 959 77 590. 

 

 

 

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!