Volum fyllende behandling

Volum fyllende behandling

Hyaluronsyre er et fyllstoff for korrigering av ansiktstrekk, hudforynging og estetisk behandling. Restylane og Juvèderm er merkenavn på en gelè bestående av hyaluronsyre.

Vi fjerner alderstegn ved å  fylle ut linjen fra nesen til munnen, forstørre og korrigere lepper, forming av hake og kinn, hud forynging på oversiden av hendene, hals og bryst og korrigering av arr.

 

LPG Endermologie

LPG Endermologie

 Hvordan virker Endermologie behandlingen?

 

De fleste av oss har dessverre ofte en stillesittende hverdag, og konsekvensen
av dette kan være at væske, fett og slaggstoffer unnslipper filtreringen i
lymfesystemet. Sirkulasjonen går derfor saktere og avfallsstoffer kan hope
seg opp. Dette resulterer ikke bare i cellulitter, men kan også bidra til et svakere
immunforsvar og diffuse plager.

Hudbehandlinger

Hudbehandlinger

Vi tilbyr hudbehandlinger som HydraFacial, Mesoterapi(vitaminbehandling), Filler injeksjoner med Restylane og Juvèderm i tillegg til syrepeeling. Sammen med markedsledende produkter  hjelper dette deg å holde huden frisk og ung.

Huden din eldes, den utsettes for sol og tørt inneklima om vinteren. Det er derfor viktig å beskytte og behandle huden riktig for at den ikke skal bli skadet av elementene.

Gratis konsultasjon Bestill time!

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!