Akne-arr?

Akne-arr er svært vanlig, og kommer ofte av hudproblemer i tenårene. Mange lever fortsatt med følgene av dette lenge etter ungdomstiden.

Vi har flere behandlingstilbud for å reparere huden:

  1. Restylane Skinbooster kan hjelpe ved å forbedre huden og korrigere akne-arr.
    Skinbooster er en gelè bestående av Lidokain og Hyaluronsyre som injiseres under huden. Det er anbefalt en kur på tre behandlinger for å oppnå en optimal effekt. Huden din får da rikelig hjelp til selv å produsere collagen og elastin og huden vil løfte seg og bli jevnere.
    Relatert bilde
  2. Mesoterapi/Microneedling kan utføres på flere måter. Vi bruker flere metoder. Ved å behandle huden med vitamin serum og micronåler vil den få næring og den blir mye jevnere og finere. Hvor mange behandlinger du trenger avhenger av hudkvaliteten og hvor dype arrene er.

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!