LPG kroppsbehandlinger

LPG kroppsbehandlinger

Hva er LPG Endermologie?

Hver dag starter 100 000 nye personer i 95 forskjellige land en Endermologi behandling grunnet de gode resultatene. Dette er verdens ledende behandling for figurform og cellulitter, men er også effekt på en rekke andre områder.

Endermologi er en massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje, og utføres ved hjelp av en maskin som med et vakuum masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler som øker stoffskiftet og dermed kroppens fettforbrenning. Lymfesirkulasjonen forbedres, noe som gjør at avfallsstoffer og overflødig væske dreneres ut av kroppen, huden strammes opp og cellulitter og fettvev reduseres.

Medisinsk LPG behandling

LPG er ikke bare for estetisk skjønnhet.
Man har lagt svært mye arbeid i over 30 år med forskning og studier på våre medisinske behandlinger slik at flere får nyte godene
Endermologie tilbyr.

Vi utfører behandlinger rettet mot:• Ødemer (væskedannelse)
• Blod og lymfesirkulasjonen
• Muskelspenninger
• Rekonvalenstid etter operasjoner eller større inngrep
• Revmatisme
• Fibromyalgi
• Styrking av immunforsvaret
• Fordøyelsesproblematikk
• Psoriasis artritt
• Arr og brannskadet hud
• Og mye mer

En Endermologi behandling står sterkt alene helt uten kirurgi. En serie behandlinger med LPG behandlinger før og etter et inngrep vil kunne gi:
• Lavere risiko for etterskader
• Kortere rekonvalenstid
• Mindre risiko for ødemer etter inngrepet
• Hurtigere oppbygging av påvirket bindevev

LPG ved Fibromylagi. Fibromyalgi er et svært belastende smertesyndrom som består av ulike symptomer og tegn. Kjennetegnet er ofte kroniske muskelsmerter i store deler av kroppen med lang varighet hvor det finnes få dokumenterte lindrende behandlinger. Fibromyalgi kalles et syndrom fordi det vanligvis følger med en rekke andre plager.

Mange sliter blant annet med utmattelse, søvnproblemer, kvalme, nedsatt tarmfunksjon og hodepine, hvor de rammede i 90 % av tilfellene er kvinner.

En skreddersydd behandling med svært god effekt som gir stor lindring til ledd og muskelsmerter og samtidig øker sirkulasjonen og gir lymfedrenasje i verdensklasse. Vår behandling jobber spesifikt mot alle “tenderpoints” og sørger for å gi deg en fantastisk velværebehandling med mål og mening.

LPG etter fettsuging. På grunn av økningen på sirkulasjonen ved behandling med Endermologi, er denne behandlingen ypperlig etter fettsuging. Ved at lymfesirkulasjonen øker vil avfallsstoffer og overflødig væske lettere drives ut av kroppen, huden leges raskere og smidigere slik at den raskere trekker seg sammen. Denne metoden benyttes i kombinasjon med fettsuging av mange kjente plastikkirurger verden over

Bukplastikk behandles også med gode resultater på grunn av den økte sirkulasjonen og lymfedreneringen. Hevelse vil letter gå ned, huden blir mer smidig og arr vil forbedres.Dette på grunn av at behandlingen bedrer og strekker fortettet bindevev, slik at det blir mindre stivt og leges raskere. Gamle arr som en opplever harde og sjenerende kan mykes opp og bli mindre fremtredende.

Det samme gjeldet etter ansiktsløft og behandlingen kan brukes allerede etter 2-3 uker etter operasjonen. Sirkulasjonen øker og dreneringen leger sårene bedre, huden strammes opp og lymfedreneringen gjør at hevelse kan reduseres.

Ned i vekt uten slankeoperasjon. Det er lett å ty til slankeoperasjon når man ønsker å gå ned mye i vekt, men dette kommer dessverre ikke uten bivirkninger. For mange vil det kreve lang tid med rehabilitering, operasjoner for overflødig hud, kronisk vitaminmangel, mm.  Mange opplever også dessverre å gå opp i vekt i årene etter operasjonen.

Ved å endre kostholdet vil man kunne oppnå en stor vektreduksjon uten bivirkninger, og om man kombinerer dette med LPG Endermologi vil man oppnå ytterligere resultater. Dette krever tid og en livsstilsendring, men sannsynligheten for en varig endring vil dermed være mer sannsynlig. Kroppen er et komplekst organ som krever tid for forandring. For å oppnå resultat med trening kreves det kontinuitet over tid, og det samme gjelder når man skal oppnå endringer med kosthold og LPG.

En av våre klienter har i løpet av fire måneder gått ned hele 25 kg med LPG og kostholdsendringer. Det beste av alt; det er minimalt med overflødig hud, tross at personen nærmer seg 60 år.  Dette fordi at LPG stimulerer kollagenproduksjonen i huden og gjør den mer smidig, slik at den lettere trekker seg sammen. Her ble det også brukt behandling i ansiktet for å unngå det typiske «draget» mange kan få etter en såpass stor vektnedgang.

(Se artikkel lengre ned)

LPG Ansikt (Endermolift)
Endermolift er det siste innen ikke-kirurgisk ansiktsløft og slanke-teknologi
fra LPG Systems. Kjendisenes hemmelige våpen og omtalt årlig på Cannes Film
Festival. Dette er den perfekte behandlingen for de som ønsker å reparere og
forhindre tegn på aldring på en sikker og naturlig måte helt uten nedetid.
Endermolift er en mekanisk trening for huden. Metoden stimulerer cellenes naturlige produksjon av kollagen og elastin. Denne vakuumteknikken trenger dypt ned i huden og sletter aldringstegn uten bruk av elektrisk strøm, injeksjoner eller kjemikalier. Endermolift kan blant annet behandle dype rynker, kråketær, poser under øynene og dobbelthake.

Hva du kan forvente av en LPG behandling:

En LPG behandling gir deg et svært godt utgangspunkt for å forbedre en
rekke ”skavanker” som kroppen får gjennom et livsløp. Før behandlingen går vi gjennom din helsehistorikk for å avdekke hvorvidt
behandlingen passer for deg i forhold til hva du ønsker å behandle og hvorfor. Vi tar også bilder før behandlingen begynner slik at vi kan se forbedringsforløpetet.

Før behandlingen starter er det viktig at du merker deg hva du som kunde
kan forvente deg av en LPG behandling, eller kur på flere behandlinger.

• Huden får en sirkulasjons-boost og lymfekjertlene fjerner avfallsstoffer mer effektivt.
• Du vil få en høyere forbrenning.
• Huden din strammes opp og blir smidigere.
• Fettcellene masseres og stimuleres og frigjør dermed glykol/fett. Dette frigjorte glykolet søker umiddelbart etter muskelvevet, og dersom      du utsetter kroppen for litt ekstra mosjon vil dette bidra til et langt raskere resultat. Husk
å drikke mye vann (ca 1 liter ekstra) per dag. Dette hjelper drenasjen betraktelig.
• For ideelt resultat anbefaler vi at du trener 1 gang mellom hver økt.
• Fargen på huden din blir merkbart sunnere som en følge av økt sirkulasjon.
• Du kan føle deg litt slapp umiddelbart etter de første behandlingene, avhengig av hvor mye avfallsstoffer som forlater kroppen. Urinen kan    bli noe mørkere etter de første behandlingene.
• Energinivået vil stige og du vil føle deg mer ”våken”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vektnedgang uten slankeoperasjon

(Artikkelen vil oppdateres med bilder etter endt behandling)

Det er lett å ty til slankeoperasjon når man ønsker å gå ned i vekt, men dette kommer dessverre ikke uten bivirkninger. For mange vil det kreve lang tid med rehabilitering, operasjoner for overflødig hud, kronisk vitaminmangel, magesmerter, diare, tretthet, mm.  Mange opplever også dessverre å gå opp i vekt i årene etter operasjonen.

Ved å endre kostholdet vil man kunne oppnå en stor vektreduksjon uten bivirkninger, og om man kombinerer dette med LPG Endermologi, Eximia Ultralydbehandling og mer fysisk aktivitet vil man oppnå ytterligere resultater. Dette krever tid og en livsstilsendring, men en varig endring vil dermed være mer sannsynlig. Kroppen er et komplekst organ som krever tid for forandring. For å oppnå resultat med trening kreves det kontinuitet over tid, og det samme gjelder når man skal oppnå endringer med kosthold og LPG kroppsbehandlinger.

LPG Endermologi er en massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje, og utføres ved hjelp av en maskin som med et vakuum masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler som øker stoffskiftet og dermed kroppens fettforbrenning. Lymfesirkulasjonen forbedres, noe som gjør at avfallsstoffer og overflødig væske dreneres ut av kroppen, huden strammes opp og cellulitter og fettvev reduseres.

Start: 25. September 2019

Mål: Vektnedgang uten slankeoperasjon

Verktøy:

  • 25 behandlinger (40 min) med LPG endermologi Kropp +
  • 10 behandlinger (20 min) LPG endermologi ansikt
  • 7 behandlinger Eximia ultralydbehandling (20 min Eximia + 20 min LPG)
  • kostholdsendring

Historie: Klienten kom til klinikken om et ønske om å gå ned i vekt uten bruk av slankeoperasjon. Hun hadde da nylig startet på en diett med fokus på lavkarbo og mye protein i form av grønnsaker og kjøtt/fisk og ønsket behandlinger med LPG for å raskere gå ned i vekt, i tillegg til oppstramming av huden underveis.

Det ble tatt målinger og bilder i forkant av behandlingsforløpet. Anbefaler 2 behandlinger per uke for et optimalt resultat, men på grunn av lang reisevei ble det tatt avgjørelse om én dobbeltime (2×40 min) hver uke. Eximia Ultalydbehandling ble brukt for å fokusere på å bryte opp fettansamlingen på mage.

På grunn av en stor vektnedgang er det vanlig å få et drag i ansiktet på grunn av overflødig hud, spesielt på hals/kinn/hake, og det ble derfor benyttet 10 behandling med LPG ansiktsbehandling på 20 minutter for å stramme opp huden her.

Resultat (målt 4 måneder etter oppstart)

  • Kg: 25
  • Rumpe: – 17 cm
  • Mage: – 11 cm
  • Midje: – 17 cm Midje
  • Lår: – 10.5 cm lår

Kommentar: Klienten har oppnådd store resultater med kombinasjonen LPG endermologi, Eximia Ultralydbehandling og kostholdsendring. Det er viktige å påpeke at vedkommende har vært strikt med kostholdet og fulgt behandlingsplanen til punkt og prikke.

behandlingen har vært med på å stramme opp huden, øke sirkulasjonen, drenere avfallsstoff, bryte opp og drenere fettdepoter, øke forbrenningen og gi ytterligere motivasjon til kostholdsendring. Ultralydbehandlingen jobber ytterligere med å bryte opp fettdepotene.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!