Kroppsbehandlinger

Lpg Endermologie er en  dyp bindevevsmassasje som har mange funksjoner.Dette er den eneste FDA godkjente metoden(vitenskapelig bevist at den har effekt i USA)  for reduksjon av cellulitter. Fettansamlinger på ulike steder på kroppen kan være hormonelt eller genetisk betinget og kan ofte hverken slankes eller trenes bort.

Lpg Endermologie

Ved ett begrenset antall behandlinger kan du få en ny figur og varige resultater! Behandlingen bidrar til at fettcellene løser seg opp, energi frigis fettcellene krymper og reduseres i omfang.

LPG behandling er den eneste i sitt slag som har FDA godkjenning og kan vise til over 150 publiserte uavhengige studier på:

– Fett reduksjon
– Cellulitter
– Figurforming
– Lymfedrenasje
– Smertebehandling
– Fibromyalgi

LPG  stimulerer huden til økt sirkulasjon og hjelper lymfesystemet. Den  virker  også hudoppstrammende, og kan hjelpe deg med å fjerne fettdepoter.

For deg som går på diett er dette svært gunstig  da huden vil følge med vektnedgangen og du unngår slapp “overskuddshud”.

 

LPG har mange ulike innstillinger og brukes også for en avslappende muskelmassasje og ansiktsbehandlinger.

Sliter du med hevelser i armer/bein, stive muskler eller lidelser som Fibromyalgi er dette behandlingen for deg. Du får en massasje som myker opp og former kroppen i samme behandling.

For deg som primært ønsker å forme kroppen og rense ut avfallstoffer anbefaler vi en kombinasjonsbehandling  med utrensende urteinnpakninger.

Ved første konsultasjon tar vi målinger som vekt, bilder og måler cm for å dokumentere progresjon i behandlingen.

Behandlingen varer i 30 minutter og det anbefales en 10-15 behandlinger første gang 1-2 ganger i uken og ved vedlikehold 1-2 ganger i måneden.

 

Før-etter LPG 1

 

Figurforming rygg: Kvinne 35 år,  10 behandlinger.

 

 

 

 

Resultat FØR/ETTER 7-days formula kombinasjonsbehandling med Eximia og Lpg behandlinger inkludert diett. Ned 3,5 kilo og inn 14 cm. 

 

 

 

Oppstrammende innpakninger

Urteinnpakninger kan benyttes alene, eller i kombinasjon med LPG behandlinger for å maksimere effekten.

Dette er en behandling som gir en fantastisk Detox (utrensende) effekt samtidig som den hjelper til å stramme opp huden.
En innpakning kan utføres på Klinikken eller hjemme. Klinikken bruker ItWorks sine produkter da dette er rene urteprodukter og ikke minst prisgunstig for deg som kunde. Du kan selv velge å kjøpe produktene på klinikken til full pris eller abonnere på dem.

En behandling tar 45 min, og vi anbefaler behandlinger med 3 dagers mellomrom til ønsket resultat.

11210103_10152749177906587_594260704_n