Fjerne svette under armene?

Hos oss kan du få hjelp med å fjerne svette under armene. Enkel og effektiv behandling!

 

Overdreven svette i armhuler, hender og føtter er svært vanlig og rammer ca 1 % av befolkningen. Det medisinske navnet for denne tilstanden er hyperhidrose.

Behandling med muskelavslappende midler er den mest effektive behandlingsmetoden som gir langvarig effekt mot svette. Muskelavslappende middel mot svette blokkerer nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene, slik at svette reduseres. Dette brukes i så små konsentrasjoner at den er helt ufarlig for kroppen.

Behandlingen foregår ved at vi setter små “blemmer” med muskelavslappende middel rett under huden i området vi behandler. Det medfører lite ubehag, og vi beregner ca. 30-45 minutter på behandlingen.

Arbeid og andre gjøremål kan gjenopptas rett etter behandlingen. Ved behandling mot svette vil du merke at svetteproduksjonen reduseres i løpet av 1-2 uker. Effekten av de muskelavslappende midlene er forbigående, og den varer i gjennomsnitt 4-6 måneder. Ved gjentatte behandlinger varer effekten lenger.

Forberedelser før du kommer til behandling: Det er en fordel å barbere seg under armene dagen før. Samme dag dusjer du som vanlig, unngå å smøre noe på området før behandlingen. Ved behov for bedøvelse kan du hjemme legge på Emla krem 1 time før avtale.

Vi benytter oss kun av originale produkter. Sertifisert Sykepleier med over 20 års erfaring.

Pris på svettebehandling: 4900,-

 

Ring 959 77 590 for Timeavtale og spørsmål om behandlingen! Gratis konsultasjon.

 

 

 

 

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!