Fjerne svette under armene?

Fjerne svette under armene?

Hos oss kan du få hjelp med å fjerne svette under armene. Enkel og effektiv behandling!

 

Overdreven svette i armhuler, hender og føtter er svært vanlig og rammer ca 1 % av befolkningen. Det medisinske navnet for denne tilstanden heter hyperhidrose.

Botox er den mest effektive behandlingsmetoden som gir langvarig effekt mot svette. Botox mot svette blokkerer nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene, slik at svette reduseres. Botox brukes i så små konsentrasjoner at den er helt ufarlig for kroppen.

Behandlingen foregår ved at vi setter små “blemmer” med Botox rett under huden i området vi behandler. Det er lite ubehag med behandlingen, vi beregner ca.30-45 minutter på behandlingen inkludert bedøvelse.

Arbeid og andre gjøremål kan gjenopptas rett etter behandlingen. Ved behandling mot svette vil du merke at svetteproduksjonen reduseres i løpet av 1-2 uker. Effekten av Botox er forbigående, og  den varer i gjennomsnitt 4-12 måneder. Ved gjentatte behandlinger varer effekten lenger.

Forberedelser før du kommer til behandling: Det er en fordel å barbere seg under armene dagen før. Samme dag dusjer du som vanlig, unngå å smøre noe på området før behandlingen. Ved behov for bedøvelse kan du hjemme legge på Emla krem 1 time før avtale.

Vi benytter oss kun av originale produkter. Sertifisert Sykepleier med over 20 års erfaring.

Pris på svettebehandling: 3900,- første behandling.  Bonus kort på vår App!

 

Ring 959 77 590 for Timeavtale og spørsmål om behandlingen! Gratis konsultasjon.

 

 

 

 

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *