Hudbehandling med Mesoterapi

Vi tilbyr nå hudbehandlinger med Mesoterapi ved klinikken. Du får hjelp til å reparere slapp og skadet hud, fjerne rynker, minske pigmentskader og forbedre linjer. mesoterapi

Behandling i ansiktet; reparerer solskadet hud, grov hud, porer, linjer, rynker, slapp hud, arr og pigmenter.

Behandling under øynene; strammer opp huden, forbedrer rynker og linjer og har en drenerende effekt på poser under øynene.

Behandling på hals og brystparti;  solskader og oppstrammende effekt.

Hårbehandling; (se også eget innlegg om dette) Vi behandler redusert hårvekst på hodet, krone og viker både på menn og kvinner.

 

Mesoterapi er en behandlingsform som går ut på at man injiserer ulike næringstoffer som vitaminer, mineraler, antioksidanter, hyaluronsyre og aminosyrer direkte i det midterste hudlaget, mesoderm. Dette er med på å gi fukt, men også stimulere til dannelsen av kollagen og elastin som er to proteiner som forbedrer huden.

Mesoterapi gir huden glød, forbedrer linjer og rynker, og har en hudforbedrende effekt.

 

Hva skjer under en mesoterapi behandling

Mesoterapi innebærer at man får en serie med mange små stikk med små nåler rett under huden, hvor det injiseres en mikroskopisk mengde med det ønskede mesoterapi produktet.

 

Er det smertefullt?

Behandlingen kan være noe smertefull, men ved å påføre en bedøvelseskrem ca 20-30 minutter før behandlingen gir behandlingen svært lite ubehag.

 

Hvor lang tid tar behandlingen?

En mesoterapi behandlingen tar ca 30 minutter. Behandlingen kan også kombineres med microneedling. En slik behandling tar ca 1 time.

 

Hvor ofte trenger jeg behandlingen?

Mesoterapi behandlingen anbefales ofte som en serie på 4-6 behandlinger med ca. 2 ukers mellomrom. Deretter bør man ha en vedlikeholdsbehandling hver 3. måned for å opprettholde resultatet.

 

Hvordan ser jeg ut etter behandlingen?

Ved kun mesoterapi behandlinger, vil det være en liten risiko for at du kan få noen små blåmerker etter behandlingen. Disse vil forsvinne i løpet av en ukes tid.  Ved kombinasjon mesoterapi og microneedling vil du være rød i huden ca 24-48 timer etter behandlingen. Du kan bli litt hoven, og tørr,  og få en lett avflassing etter noen dager.

 

Kan jeg ta mesoterapi behandlinger sammen med andre anti-age behandlinger?

Mesoterapi kan benyttes sammen med andre behandlinger, og er en komplementær behandling til hudprogrammer, peeling, filler og muskelavslappende behandling.

Etter filler: Vent 10 dager eller mer. Etter muskelavslappende behandling, vent 7 dager eller mer.

 

Hvor sikker er behandlinger med mesoterapi?

Mesoterapi er ansett som en veldig trygg estetisk behandling. Mesoterapi har blitt utført siden 1950 tallet, og brukes over hele verden til å behandle ulike medisinske tilstander og forbedringer av hud.

img_0900-2

 

 

 

 

 

 

 

 

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!