Hudfornyelse med Restylane

Ønsker du å behandle huden din og se friskere og mer opplagt ut ? 

Denne pasienten kom til oss for å friske opp utseendet. Hun var svært redd for å “forandre” for mye Hun ville føle seg friskere og ønsket ett mindre trøtt og slitent utseende. Vi fokuserte på midtre delen av ansiktet og forklarte hva som skjer med ansiktet når det eldes. Volum fra kinn blir mindre, huden slappere og man får kraftigere linjer fra nesepartiet og ned mot munn. Man mister også volum i lepper og dermed kommer “røykelinjene” frem. Vi startet etter konsultasjonen og planla første gangen å legge volum i kinn, rette noe på linjene rundt munnen og legge litt Botox rundt øyne for både løfte og slette ut huden.

Tid mellom behandlinger er en nøkkelfaktor da produktet må få tid til å “sette” seg og virke. Filleren inneholder Hyaluronsyre som gjør at huden igjen kan lage collagen og Elastin bl.a. Dette gir en fastere hud som blir yngre og holder bedre på fukt.

Ved andre besøk la vi volum i kinn, behandlet leppekanten og behandlet med Botox i panne.

Både vi og pasienten er strålende fornøyd så langt med resultatet. Vi planlegger å jobbe videre med overflatehuden både med tynn Restylane Vital men også med mesoterapi.

Det er mange muligheter til hudfornyelse og fokus for oss er å ikke endre til noe som ikke har vert, men sette alderstegnene tilbake.

Velkommen til oss for en gratis samtale, vi tar vare på deg!

Ring oss på Tlf 959 77 590 om du har spørsmål.

Vennlig hilsen Elna.

 

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!