Hudforyngelse med Restylane

Restylane skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, og forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Dette skyldes at et av de viktigste stoffene i huden som heter hyaluronsyre, som fukter huden innenfra samt skaper volum og struktur, svekkes med alderen. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.
Med Restylane Skinbooster kan du gjenopprette fukt og balanse i huden. I følge flere kliniske studier gjør den ikke bare dette, men Skinboosteren setter også i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

Les mer på: https://www.aklinikk.no/restylane/ om hvordan du kan gi huden din enten i ansiktet eller på kroppen en fantastisk og naturlig glød!

Ring oss gjerne på Tlf.959 77 590.

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!