HydraFacial

HydraFacial

Om behandlingen

Hollywood-trenden HydraFacial (sjekk artikkel i bladet KK) har flere år på rad vunnet priser for årets behandling i USA. Behandlingen passer for alle hudtyper og denne fantastiske Hydradermabrasion gir deg en dyp rengjøring, eksfoliering med vakuum og serum, og den tilfører huden fuktighet og beskyttende antioksidanter. HydraFacial er en ny og meget avansert teknologi som gjør alt dette i én operasjon. Smertefritt og raskt – de fleste behandlinger varer mellom 20 og 30 minutter.

Forventede resultater:

  • Reduksjon av fine linjer og små rynker
  • Minsker store porer, renser og stabiliserer fet og akne utsatt hud
  • Minsker hyperpigmentering og gir deg en synlig forbedring av huden.

Dette er en ikke-kirurgisk behandling som øker blodsirkulasjonen, tilfører huden hyaluronsyre (fukt som allerede finnes i huden) og gir deg en dyprens og peeling.

Behandlingen passer perfekt om du vil føle deg ekstra fin rett før du for eksempel skal i et bryllup eller på en stor fest. 

En lett rødmeeffekt av massasjen er vanlig og dette går raskt bort igjen.

De aller fleste opplever behandlingen som avslappende og behagelig. Kommentarer fra 9 av 10 er at de føler seg ren i huden og at den gløder!

Dette er en fantastisk hudbehandling som er flott å kombinere med et godt hudpleieprogram. Vi har alt du trenger av produkter. Spør oss gjerne om råd for å finne de produktene som vil passe til deg og din hud.