HydraFacial

HydraFacial

 

Om behandlingen

Hydrafacial gir deg ren og frisk hud med 3 enkle trinn.

De 3 trinnene består av:

Dyprens + Peeling. Få frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.

Fjerning + Hydrering. Fjerner urenheter og hudormer fra porene med smertefri vakuum-utsug. Tilførsel av fukt med essensielle næringstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

Tilfør + Beskytt. Tilfører og fyller huden med antioksidanter og peptider – beskytter og gir en frisk hud med ny glød.

Behandlingen passer for alle hudtyper og er smertefri og rask – de fleste behandlinger varer mellom 20 og 30 minutter.

Behandlingen skreddersys deg, og våre erfarne behandlere bruker superserum tilpasset ditt behov uten ekstra kostnad. I tillegg får alle som tar Hydrafacial-behandling 10 minutter med “Low Level Led Light” kostnadsfritt etter behandling. Lyset aktiverer aktive ingredienser som er tilført i behandlingen, fremmer nydannelse av hudcellene og øker blodsirkulasjonen.

Forventede resultater:

  • Reduksjon av fine linjer og små rynker
  • Minsker store porer, renser og stabiliserer fet og akne utsatt hud
  • Minsker hyperpigmentering og gir deg en synlig forbedring av huden.

Behandlingen øker blodsirkulasjonen og kan dermed gi en lett rødmeeffekt. Dette er helt vanlig, og vil forsvinne raskt. Huden trenger ingen restitusjonstid, noe som gjør at behandlingen passer perfekt rett før spesielle anledninger.

De aller fleste opplever behandlingen som avslappende og behagelig. Kommentarer fra 9 av 10 er at de føler seg ren i huden og at den gløder!

Priser: 

Hydrafacial original med superserum: 1490,-

Hydrafacial ungdom (14-19 år): 650,-

20 min Led Lys behandling inkludert etter behov om ønskelig!

Dette er en fantastisk hudbehandling som er flott å kombinere med et godt hudpleieprogram. Vi har alt du trenger av produkter. Spør oss gjerne om råd for å finne de produktene som vil passe til deg og din hud.

 

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!