Kontakt oss

Kontakt oss

Error: The map ID (1) does not exist

 

Åsane Medisinske Klinikk AS ligger på Ulset i Åsane i 3. etg. i samme bygg som Bergen Låsservice. Inngang på baksiden av bygget. Det er tilgang via trapp eller heis direkte til lokalene.
Kun 15 minutter fra Bergen sentrum og 20 minutter fra Knarvik sentrum.
Fra Bergen følger du skilting mot Åsane. Du kan ta av mot Tertnes, holde til høyre i rundkjøringen og du finner oss i bygget på høyre hånd etter ca 800m.
Fra Knarvik tar du til høyre på motorveien etter du har passert Åsane senter. Hold til venstre, kjør over broen og ta til høyre i neste rundkjøring. Klinikken ligger da rett frem til venstre.

Parkering:
Åsane Medisinske Klinikk AS disponerer 2 parkeringsplasser fortrinnsvis på baksiden av bygget (smal oppkjørsel), men du kan også parkere på ledige plasser i nærheten.

Adresse: Åpningstider:
Åsane Medisinske Klinikk AS
Kollåsen 1
5116 Ulset
Tlf. 959 77 590
E-post: post@aklinikk.no
Mandag   10-18
Tirsdag    10-16
Onsdag   10-18
Torsdag   10-18
Fredag     10-16 Ellers etter avtale!

 

 

 

20150529-DSC_0460

Captcha:
15 + 10 =

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!