LedLys Terapi

 

Low Level LED Therapy er en populær, smertefri og effektiv behandling som kan forbedre kompliserte hudproblemer. Lyset gir mer energi til cellene ved at det stimulerer produksjonen av ATP. Dette gjør at huden lettere tar opp næringsstoffer samt kvitter seg med avfallsstoffer raskere. Det blir brukt lys med ulik bølgelengde for ulike hudproblemer:

Blått LED-lys er spesielt tilegnet å bruke på hud med akne-problemer fordi lyset dreper bakterier og regulerer talgproduksjonen, i tillegg til at den forebygger nye utbrudd.

Rødt LED-lyset går dypere ned i vevet og øker blodsirkulasjonen. Det røde lyset øker også kollagen og elastin produksjonen i huden og er smertelindrende. Etter behandling føler man at huden får en ny glød.

Gult LED-lys reduserer rødhet, hjelper for rosacea og herpes i tidlig fase.

Grønt LED-lys virker beroligende og er med på å styrke sensitiv hud. Det grønne lyset skal også gi fukt til huden.

LED-lyset er perfekt til bruk i kombinasjon med et godt hudprogram. Kun kr. 350,- for 20 min.

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!