LPG Glow ansiktspakke

Glow Ansikt er en ansiktsbehandling der vi med produkter tilpasset din hud renser og skrubber huden før du får en lymfedrenerende behandling som strammer opp huden og gir en umiddelbar glød. Behandlingen avsluttes med en ansiktsmaske som gir mye næring til huden.

Lymfedrenasjen virker oppstrammende, øker produksjon av kollagen og elastin, øker blod- og lymfesirkulasjonen og reduserer linjer og rynker. På grunn av økt blodsirkulasjon vil du også oppleve en umiddelbar glød i huden etter behandlingen. For best resultat anbefaler vi en kur på flere behandlinger, 1-2 ganger per uke.

Pris 950,- 

Om du vil ha Vippeløft + Form og farge av bryn samtidig sparer du 500,- 

Totalsum 1750,- (Verdi 2250,-) 

 

  2 Comments

 1. Hei, jeg vil LPG Glow ansiktspakke .Hvordan jeg kan å bestille det og hvor mange koster ?

  Daiva

  18. januar 2020

  • Hei 🙂

   Denne koster 950,- og kan bookes her inne på vår nettside, vår app, mail (post@aklinikk.no) eller du kan kontakte oss på 95977590 🙂

   Elna Wisnæs

   18. januar 2020

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!