Hudbehandlinger

Hudbehandlinger

Vi tilbyr en rekke hudbehandlinger for å gi deg en sunn og sterk hud. Filler injeksjoner med Restylane og Juvèderm, Mesoterapi(vitaminbehandling), ulike klassiske peelinger og hudrens med bl.a vakuumaskin. Sammen med markedsledende produkter hjelper dette deg å holde huden frisk og ung.

Huden din utsettes for store påkjenninger både sommer som vinter og derfor er det viktig å stelle godt med den.

 

Restylane skinbooster er unik og en av de mest etterspurte behandlingene.  Den gir huden fukt på dypet, og forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Vi sprøyter produktet under huden hvor det flyter ut og hjelper huden å fornye seg og styrkes. Hyaluronsyre, som Restylane består av, er ett stoff som kroppen selv produserer. Denne produksjonen minsker med alderen og vi får tynnere hud, den blir mindre elastisk og dermed kommerrynkene.  Hyaluronsyre hjelper huden å produsere collagen og elastin igjen, og du får en ny og sterkere hud med mindre rynker og ujevnheter.

Restylane skinbooster kan benyttes til å behandle ansikt, hender, decolletage, aknearr m.m.

Solbeskyttende krem er det viktigste hudproduktet du bruker. Ved å beskytte huden i ansiktet-på hender og hals kan du unngå opp mot 80% av aldringstegnene.

Vi har solkrem fra ZO Skin Health, Restylane , Obagi, Duvè Medica og Vaadi! 

Vi anbefaler et godt hudpleieprogram sammen med Restylane/Juvèderm behandlinger for et maksimalt bra resultat.

Produktene vi benytter oss av er  noen av markedets mest effektive. Leverandørene har klart å ikke benytter seg av farlige stoffer. Vi ønsker at produktene vi tilbyr skal være mest mulig rene og trygge for deg som kunde samtidig som du får de beste resultatene.

Vi kommer etter hvert til å tilby deg muligheten til å kjøpe produkter på nett også.

 

Ta kontakt for en Gratis og uforpliktende samtale. Vi hjelper deg!

 

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!