Hudbehandlinger

Hudbehandlinger

Vi tilbyr hudbehandlinger som HydraFacial, Mesoterapi(vitaminbehandling), Filler injeksjoner med Restylane og Juvèderm i tillegg til syrepeeling. Sammen med markedsledende produkter  hjelper dette deg å holde huden frisk og ung.

Huden din eldes, den utsettes for sol og tørt inneklima om vinteren. Det er derfor viktig å beskytte og behandle huden riktig for at den ikke skal bli skadet av elementene.

 

Restylane skinbooster er en unik behandling og en av de mest etterspurte behandlingene.  Den gjenfukter huden på dypet, og forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Vi sprøyter produktet under huden hvor det flyter ut og hjelper huden å fornye seg og styrkes. Hyaluronsyre, som Restylane består av, er ett stoff som kroppen selv produserer. Denne produksjonen minsker med alderen og vi får tynnere hud, mindre elastisk og dermed rynkete hud. Hyaluronsyre hjelper huden å igjen produsere collagen og elastin og ved denne behandlingen får du ny og sterkere hud med mindre rynker og ujevnheter.

Restylane skinbooster kan benyttes til å behandle ansikt, hender, decolletage, aknearr m.m.

Solbeskyttende krem er det viktigste hudproduktet du bruker. Ved å beskytte huden i ansiktet-på hender og hals kan du unngå opp mot 80% av aldringstegnene.

Vi har solkrem fra Restylane, Obagi, Duvè Medica og Vaadi! 

Vi anbefaler et godt hudpleieprogram sammen med Restylane eller Juvèderm behandlinger for et maksimalt bra resultat.

Produktene vi benytter oss av er  noen av markedets mest effektive og prisgunstige. Leverandørene har klart å ikke benytter seg av farlige stoffer. Vi ønsker at produktene vi tilbyr skal være mest mulig rene og trygge for deg som kunde. Og har valgt å ta inn Duvè Medica og Vaadi økologiske og helt rene produkter.  Les mer her:http://www.duvemedica.no/ og her:http://divaexclusive.com/

Vi kommer etter hvert til å tilby deg som kunde muligheten til å kjøpe produktene på nett.
Vi bruker produkter som er:

  • uten kreftfremkallende stoffer
  • uten parabener
  • uten fargestoffer
  • uten parfyme stoffer som kan øke forekomsten av hudormer

Produktene er ikke testet på dyr!

Huden din lar seg reparere ved å tilføre vitamin A og vitamin C, som er de viktigste næringstoffene til de forskjellige hudcellene.
Dette er uavhengig av alder, kjønn eller hudtype og produktene kan brukes av alle.

Du trenger derfor ikke en serie for tørr hud, èn for uren hud osv.  Vi anbefaler deg når du starter med en ny serie å komme til jevnlig kontroll og bruke 6-8 uker før du evaluerer resultatet. Dette er den tiden huden trenger på å fornye seg, en normal hudsyklus.

6Prod

Duvè Medica har utviklet et medisinsk hudprogram, der våre serum reparerer skadede hudceller, slik at du får tilbake huden du en gang hadde.

  1. Vitamin C serum, bygger opp kollagen og elastin, som gir en fastere og strammere hud. En av de kraftigste antioksidanter, som beskytter huden fra å brytes ned av solen.
  2. Vitamin A serum, gjør huden spenstigere og med mindre synlige fine linjer. Huden får en frisk og fin glød.
  3. Tone regulator, gir en naturlig og ufarlig bleking av huden der den ujevne fargen og pigmentflekker gradvis vil forsvinne. Inneholder også fruktsyre som øker celleomsetningen og forbedrer resultatet gjennom exfoliering av gammel hud med melanin innhold.
  4. Øye serum, her benyttes to patenterte substanser for å redusere og forebygge fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. I tillegg blir hudkvaliteten vesentlig forbedret.
  5. Vi har : Cleanser gel, Moist activator og Sun protection high  i samme serie.

Produktene er uten parabener, fargestoffer og parfymer. Uten kreftfremkallende stoffer og uten stoffer som kan øke forekomsten av hudormer.

13164443_1206076919404081_5689594653702364356_n

Vaadi søker det aller beste av økologiske produkter og kun helt rent innhold. Alle våre produkter er selvsagt uten parabener, mineraloljer, kjemikalier eller andre farlige tilsetningsstoffer.

Kjøpes ved klinikken.

Priser fra 169,- til 199,- med produktstørrelse på 150 ml er dette ett utrolig godt kjøp.

 

 

Ta kontakt for en Gratis og uforpliktende samtale. Vi hjelper deg!

 

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!