Om oss

Om oss

 

Hos Åsane Medisinske Klinikk AS blir du møtt med topp service og vi gir deg et naturlig resultat på behandlingene. Vi jobber stadig for å utvikle vår kompetanse på de behandlingene vi tilbyr, samtidig som vi holder oss oppdatert på det siste innen behandlingstilbud.

Vår visjon er å gi deg en helhetlig behandling. Fokus på både indre og ytre helse og velvære er sentralt hos oss.

Vi tilbyr ett bredt utvalg av hudbehandlinger og kroppsbehandlinger:

– Medisinsk hudpleie med Mesoterapi/Microneedling, Hydra Facial og injeksjonsbehandlinger med Restylane samt produkter fra ZO Skin Health, Duvè Medica, og Obagi.

-Laser behandlinger for permanent fjerning av hår, blodkar og pigmenter.

-Behandlinger mot hårtap

-Behandlinger med Botox mot overdreven svette, tanngnissing og spenningshodepine.

-Rynkebehandling med Botox og injeksjonsbehandlinger med Restylane for økt volum og hudkvalitet.

-Figurforming med Eximia, LPG dyp bindevevsmassasje og oppstrammende produkter fra bl.a Thalgo og ZO Skin Health.

-Vi tilbyr kostveiledning og oppfølging med vektkontroll/scanning.

-Vi tilbyr  helsetjenester som enkle sykepleieoppdrag .

-Hudpleier gir deg klassiske velværebehandlinger for både ansikt og kropp samt fjerning av hår med voks og massasje/aromaterapi.

-I tillegg har våre samarbeidspartnere en mengde behandlinger som vi kan anbefale.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

 EW-logo

Eier og daglig leder, Elna Wisnæs, ble uteksaminert fra Betanien Sykepleierhøgskole i 1994. Hun har bred erfaring fra sykepleieryrket og har blant annet jobbet innen akuttmedisin, barneklinikken og legekontor.

I 2004 startet hun på utdanning innen Make-Up, Hårstyling , Farge og Stilanalyse. Hun har vært avdelingsleder ved tilsvarende klinikk i Bergen der hun blant annet jobbet med medisinsk kosmetisk hudpleie, figurforming og vektreduksjon samt laserbehandling.

Hun jobber med hudbehandlinger og kroppsbehandlinger. Elna er sertifisert Restylane  behandler ( avansert/profesjonell) og gjør alle injeksjonsbehandlinger med volum fyllende produkter (Restylane og Juvèderm) og forskjellige Botox behandlinger som svettebehandling, behandling mot tanngnissing og rynkebehandling. Fra des-18 tilbyr vi Laser behandlinger igjen for fjerning av pigmenter, hår og blodkar.

 

Lin Thomsen  er hudterapeut med ni års erfaring i bransjen. Hun tar yrket seriøst og tilbyr kunder som ønsker å nyte en behagelig og avstressende pleie, eller personer som har spesielle hudproblemer som uren hud, acne, tørr eller sensitiv hud, fantastisk gode behandlinger.

Hun er svært positiv, blid og glad. Hun er veldig behagelig å være rundt, noe du fort vil merke i behandlingene.

Det er ikke feil å friske opp øynene med vippefarge og øyenbrynfarge. “Rydde” litt på brynene, nappe eller vokse og avslutte med en avslappende øye massasje. Dette kan du inkludere i en ansiktbehandling eller som egen behandling.
Hun tilbyr også hårfjerning som voksing. Voksing er en kosmetisk hårfjerningsmetode. Det er ikke permanent, men gjør at du ikke trenger å fjerne hårene mer enn hver 4-6 uke, i tillegg etterlater behandlingen huden glatt og myk. Pleier du å barbere vil det ta 3-4 voksinger hver 4. til 6. uke før du får et helt glatt resultat.Hårene bør være minimum 0.5 cm for at voksen tar håret.
Hun utfører klassisk rygg/nakke massasje og full kropps massasje, i tillegg er det ansikts-, skulder og nakkemassasje i ansiktbehandlingene.

Marianne Vihovde jobber i administrasjonen og hjelper til med markedsføring, kundeservice og salg. Hun er alltid smilende og positiv og er svært arbeidsvillig og imøtekommende.

 

Sunniva Wisnæs-Leivestad er en videregående skoleelev som i tillegg til dette jobber som vikar ved klinikken.Hun er alltid smilende og imøtekommende, og hjelper deg gjerne med å bestille timer eller besvare spørsmål.

Hun utfører behandlinger som Hydra Facial og LPG kroppsbehandlinger.

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere:

Frk Vetterhus

Lene Kathrin Vetterhus er utdannet hud og fotpleier, og tilbyr i tillegg massasje, forming og farge av bryn og vipper, voks, mm. Hun er en strålende positiv og sprek dame som vi mer enn gjerne formidler kontakt med.

Hun holder til i nydelige lokaler i Ytrebygdsvegen i Fana/Blomsterdalen og du leser mer om henne på http://frkvetterhus.no/

Vi avtaler faste dager der vi hjelper kunder hos Lene med det de ønsker av behandling.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!