Om oss

Om oss

Elna Wisnæs Strømmen, eier og daglig leder, ble uteksaminert fra Betanien Sykepleierhøgskole i 1994. Hun har bred erfaring fra sykepleieryrket og har blant annet jobbet innen akuttmedisin, barneklinikken og legekontor.

I 2004 startet hun på utdanning innen Make-Up, Hårstyling , Hudpleie, Farge og Stilanalyse. Hun har vært avdelingsleder ved tilsvarende klinikk i Bergen der hun blant annet jobbet med medisinsk kosmetisk hudpleie, figurforming og EW-logovektreduksjon samt laserbehandling.

Ved Åsane Medisinske Klinikk jobber Elna med hudbehandlinger og kroppsbehandlinger. Hun er sertifisert Restylane  behandler (avansert/profesjonell), og gjør alle injeksjonsbehandlinger med volumfyllende produkter (Restylane og Juvèderm) og forskjellige behandlinger med muskelavslappende midler som svettebehandling, behandling mot tanngnissing og rynkebehandling. Elna utfører også laserbehandlinger for fjerning av pigmenter, hår og blodkar.

                                  Mats Meguenni-Ansvarlig Lege 

                               

Line Abildsten Furnes har en bachelor i folkehelsearbeid med vekt på kosthold og fysisk aktivitet, og er også utdannet helsefagarbeider. I tillegg til dette er hun nylig ferdigutdannet kostveileder. Line sin tittel på klinikken legger vekt på kropp og ernæring, og hun utfører blant annet LPG- og Eximia behandlinger i tillegg til kostholdsveiledning. Line elsker ZO Skin Health, og har du spørsmål om vår        fantastiske hudpleieserie har hun mye kunnskap å formidle.

Dorota Glowicka er utdannet negletekniker med 5 års erfaring, og tilbyr neglebehandling både med gelè og shellac. Hun er også sertifisert vippetekniker, og utfører både klassisk og volum vippeextension med fokus på et naturlig resultat som varer.

Sunniva Leivestad studerer psykologi ved Universitetet i Bergen, og jobber i tillegg til dette deltid på klinikken.  Hun er alltid smilende og imøtekommende, og hjelper deg gjerne med å bestille timer eller besvare spørsmål. Sunniva er godt opplært på Hydra Facial og LPG kroppsbehandlinger, og har god erfaring med ZO Skin Health.

                            

                                   Marianne Vihovde jobber i administrasjonen og hjelper til med markedsføring, kundeservice og salg. Hun er alltid                                           smilende og positiv og er svært arbeidsvillig og imøtekommende.

Hos Åsane Medisinske Klinikk AS blir du møtt med topp service og vi gir deg et naturlig resultat på behandlingene. Vi jobber stadig for å utvikle vår kompetanse på de behandlingene vi tilbyr samtidig som vi holder oss oppdatert på det siste innen behandlingstilbud.

Vår visjon er å gi deg en helhetlig behandling. Fokus på både indre og ytre helse og velvære er sentralt hos oss.

Vi tilbyr et bredt utvalg av hudbehandlinger og kroppsbehandlinger:

– Medisinsk hudpleie med Mesoterapi/Microneedling, Hydra Facial og injeksjonsbehandlinger med Restylane samt produkter fra ZO Skin Health, Suzan Obagi og Duvè Medica.

-Laser behandlinger for permanent fjerning av hår, blodkar og pigmenter.

-Behandlinger mot hårtap

-Behandlinger med medisinsk injeksjon mot overdreven svette, tanngnissing og spenningshodepine.

-Rynkebehandling med medisinsk injeksjon og injeksjonsbehandlinger med Restylane for økt volum og hudkvalitet.

-Figurforming med Eximia, LPG dyp bindevevsmassasje og oppstrammende produkter.

-Vi tilbyr kostveiledning og oppfølging med vektkontroll/scanning.

-Vi tilbyr  helsetjenester som enkle sykepleieoppdrag .

-Estetiske behandlinger som vippeløft, vippeexstension, shellac og gelè.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Samarbeidspartnere:

Frk Vetterhus

Lene Kathrin Vetterhus er utdannet hud og fotpleier, og tilbyr i tillegg massasje, forming og farge av bryn og vipper, voks, mm. Hun er en strålende positiv og sprek dame som vi mer enn gjerne formidler kontakt med.

Hun holder til i nydelige lokaler i Ytrebygdsvegen i Fana/Blomsterdalen og du leser mer om henne på http://frkvetterhus.no/

Vi avtaler faste dager der vi hjelper kunder hos Lene med det de ønsker av behandling.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!