Om oss

Om oss

 

Hos Åsane Medisinske Klinikk AS blir du møtt med topp service og vi gir deg et naturlig resultat på behandlingene. Vi jobber stadig for å utvikle vår kompetanse på de behandlingene vi tilbyr, samtidig som vi holder oss oppdatert på det siste innen behandlingstilbud.

Vår visjon er å gi deg en helhetlig behandling. Fokus på både indre og ytre helse og velvære er sentralt hos oss.

Vi tilbyr ett bredt utvalg av hudbehandlinger og kroppsbehandlinger:

– Medisinsk hudpleie med Mesoterapi/Microneedling, Hydra Facial og injeksjonsbehandlinger med Restylane samt produkter fra ZO Skin Health, Suzan Obagi, Duvè medica og Thalgo.

-Laser behandlinger for permanent fjerning av hår, blodkar og pigmenter.

-Behandlinger mot hårtap

-Behandlinger med Medisinsk injeksjon mot overdreven svette, tanngnissing og spenningshodepine.

-Rynkebehandling med Medisinsk injeksjon og injeksjonsbehandlinger med Restylane for økt volum og hudkvalitet.

-Figurforming med Eximia, LPG dyp bindevevsmassasje og oppstrammende produkter fra  Thalgo.

-Vi tilbyr kostveiledning og oppfølging med vektkontroll/scanning.

-Vi tilbyr  helsetjenester som enkle sykepleieoppdrag .

-Estetiske behandlinger som vippeløft, shellac og gelè.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

 EW-logo

Eier og daglig leder, Elna Wisnæs, ble uteksaminert fra Betanien Sykepleierhøgskole i 1994. Hun har bred erfaring fra sykepleieryrket og har blant annet jobbet innen akuttmedisin, barneklinikken og legekontor.

I 2004 startet hun på utdanning innen Make-Up, Hårstyling , Farge og Stilanalyse. Hun har vært avdelingsleder ved tilsvarende klinikk i Bergen der hun blant annet jobbet med medisinsk kosmetisk hudpleie, figurforming og vektreduksjon samt laserbehandling.

Ved Åsane Medisinske Klinikk jobber Elna med hudbehandlinger og kroppsbehandlinger. Hun er sertifisert Restylane  behandler (avansert/profesjonell), og gjør alle injeksjonsbehandlinger med volumfyllende produkter (Restylane og Juvèderm) og forskjellige behandlinger med muskelavslappende midler som svettebehandling, behandling mot tanngnissing og rynkebehandling. Elna utfører også laserbehandlinger for fjerning av pigmenter, hår og blodkar.

 

Line Abildsten Furnes 

Dorota Glowicka

 

Marianne Vihovde jobber i administrasjonen og hjelper til med markedsføring, kundeservice og salg. Hun er alltid smilende og positiv og er svært arbeidsvillig og imøtekommende.

 

Sunniva Wisnæs-Leivestad går siste året på videregående skole, og jobber i tillegg til dette som vikar på klinikken.  Hun er alltid smilende og imøtekommende, og hjelper deg gjerne med å bestille timer eller besvare spørsmål. Sunniva er også godt opplært på Hydra Facial og LPG kroppsbehandlinger.

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere:

Frk Vetterhus

Lene Kathrin Vetterhus er utdannet hud og fotpleier, og tilbyr i tillegg massasje, forming og farge av bryn og vipper, voks, mm. Hun er en strålende positiv og sprek dame som vi mer enn gjerne formidler kontakt med.

Hun holder til i nydelige lokaler i Ytrebygdsvegen i Fana/Blomsterdalen og du leser mer om henne på http://frkvetterhus.no/

Vi avtaler faste dager der vi hjelper kunder hos Lene med det de ønsker av behandling.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!