Ønsker du strålende hud i sommer?

Ønsker du strålende hud i sommer?

Skal du i bryllup, på fest eller ønsker du bare å friske opp huden din? Da kan behandling med HydraFacial hjelpe deg.

HydraFacial er en ansiktsbehandling som  gir en dyp rengjøring av huden, eksfoliering ved hjelp av vakuum og serum, og som tilfører huden fuktighet og antioksidanter. Behandlingen reduserer også fine linjer og små rynker, minsker porer og stabiliserer akne. Etter behandlingen føles huden deilig og ren, og du får en frisk glød.

Denne behandlingen er perfekt for deg som ønsker det lille ekstra før en stor begivenhet, eller for deg som liker å ta vare på huden din. Se mer informasjon under “Hydrafacial” her på nettsiden.

HydraFacial ansikt standard – kun 1490,- Ungdom T-sone behandling 650,- Ønsker du å legge til Anti-age får du dette for kun 200,- ekstra. Bonus rabatt hver 5. behandling Gratis!

Velkommen til en fantastisk behandling hvor du garantert vil føle deg frisk og ren i huden. Behandlingen er perfekt å utføre før og i kombinasjon med våre andre ansiktsbehandlinger som Mesoterapi og Restylane injeksjoner. Spør meg om tilbud!

 

Bestill time på nett: https://www.aklinikk.no/booking/ eller ring 959 77 590 for avtale!

 

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!