Påskehilsen

Årets påske blir annerledes enn i fjor. Hytten er byttet ut med hjemmet, og besøk hos besteforeldre med videosamtaler. Likevel vil vi oppfordre dere til å gjøre det beste ut av situasjonen, og ta vare på hverandre!
 
Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke dere nok en gang for all støtte dere har gitt til det lokale næringslivet som, i likhet med dere, er i en vanskelig situasjon. Takk for at dere fortsetter å støtte oss med delinger og kommentarer på sosiale medier, produkt- og gavekortkjøp, og forhåndsbetaling av bookede timer. For vi kommer tilbake igjen, og det sterkere enn noen gang!
 
Åpningstider i påsken og fremover:
 
Neste uke holder vi åpent for salg av produkter og gavekort mandag 6. April – Onsdag 8. April fra kl. 12-18.
Tiltakene som er iverksatt av regjeringen når det kommer til stenging av behandlingstilbudet varer i utgangspunktet frem til 14. april. Vi håper at vi får lov til å åpne opp for behandlinger igjen 14. april, og har tatt utgangspunkt i dette ved flytting av timene deres. Bookingen er åpen fra denne dagen, og dere kan enten booke online eller ta kontakt med oss for timeavtaler. Ved eventuelle forlengede tiltak fra regjeringen vil dere får beskjed om dette, og mulighet til å flytte timene. Vi trenger dere like mye som dere trenger oss, og ved åpning skal vi selvfølgelig fortsette å følge retningslinjene fra Folkehelseinstituttet!
 
Vi gleder oss masse til å se dere igjen.
Hilsen fra Elna, Helene, Line, Dorota og Sunniva <3

  2 Comments

 1. Ønsker time til botox behandling av panne torsdag 30.04 fra 13 og utover ?

  Anita Johansen

  24. april 2020

  • Hei Anita

   Vi har satt av time til deg kl. 15:30. Håper den passer. Kan du sende oss ditt tlf. nr? Bemerk at vi før timen sender deg en sms med link til legekonsultasjon som du må svare på. Du svarer på denne, betaler for konsultasjonen 295,- direkte til legen. Du trenger ikke denne hver gang du besøker oss, kun ca 1 gng pr. ås. Velkommen til oss 🙂

   Elna Wisnæs

   24. april 2020

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!