Volum fyllende behandling

Volum fyllende behandling

Hyaluronsyre er et fyllstoff for korrigering av ansiktstrekk, hud forynging og estetisk behandling. Restylane og Juvèderm merkenavn på en gelè bestående av hyaluronsyre.

Hyaluronsyre er et stoff som finnes naturlig i kroppen. Produksjonen av dette synker med alderen og dermed synker produksjonen av  kollagen og elastin som er 2 viktige proteiner i hudfornyelsen.

Restylane og Juvèderm er basert på Hyaluronsyre som er et naturlig stoff som huden produserer selv. Med alderen synker denne produksjonen og et resultat av dette er at huden blir mindre elastisk, den blir tynnere og holder dårligere på fukt. Dette kan reverseres og med denne behandlingen blir huden sterkere, den holder på fukt, glatter ut rynker og huden bli yngre!

Hyaluronsyre gelèen injiseres rett under huden og gir en umiddelbar og langvarig effekt, uten å være permanent.

Hvilken type og hvor mye som injiseres bestemmer vi som behandlere sammen med deg som kunde.  Gratis og uforpliktende konsultasjon.

Restylane og Juvèderm er de eneste FDA godkjente fillere og skiller seg fra andre lignende produkter på markedet ved at de kun er 1% modifisert i motsetning til andre produkter som er fra 7-60% modifisert.

Dette gjør at det er et trygt og rent produkt som gir lite reaksjoner. Dette gir deg som kunde en stor trygghet ved bruk av produktet.

Restylane brukes mest for å fylle ut linjen fra nesen til munnen, forstørre og korrigere lepper, forming av hake og kinn, hud forynging på oversiden av hendene, hals og bryst og korrigering av arr.

Varighet på behandlingen varierer etter indikasjon, hud type, alder, kjønn, livsstil osv. Etter første behandling anbefaler vi deg oppfølgings behandling etter 9-12 mnd. Behandling av lepper varer noe mindre normalt 4-6 mnd.

Hva du bør passe på etter en behandling?

1) På grunn av fare for infeksjon må du vente med å legge på sminke og berøre injeksjons stedet de første 2-4 timene.
2) Ikke utfør hard fysisk trening de første 24 timene
3) Ikke utsett det behandlede området for sterk varme ( f.eks soling) eller sterk kulde før den første hevelsen og rødmen har gitt seg.
4) Dersom du bruker medisiner eller kosttilskudd som tynner ut blodet, øker disse blødningstendensen og du kan få blåmerker på stikkstedet

 

1-and-5-before-after