RESTYLANE

RESTYLANE

Vi fjerner og forebygger alderstegn ved f.eks å  fylle ut linjen fra nesen til munnen, forstørre og korrigere lepper, forme hake og kinn. Vi fornyer hud på hele kroppen, men produktene er vanligvis brukt i ansiktet,  på oversiden av hendene, hals og bryst og for korrigering og fjerning av arr. Hyaluronsyre gelè er et naturlig produkt vi bruker til dette, i tillegg til kombinasjon med andre behandlinger som laser, peeling og Mesoterapi. Det er en ikke kirurgisk behandling med mindre ubehag, og ofte umiddelbare resultater.

 


Restylane og Juvèderm er basert på Hyaluronsyre som er et naturlig stoff som huden produserer selv frem til vi er rundt 30 år, da reduseres den naturlige produksjonen. Et resultat av dette er at huden blir mindre elastisk, den blir tynnere og holder dårligere på fukt. Dette kan reverseres og med denne behandlingen blir huden sterkere, den holder på fukt, glatter ut rynker og du ser yngre ut!

Hyaluronsyre gelèen injiseres under huden og gir en umiddelbar og langvarig effekt.

Hvilken type og hvor mye som injiseres bestemmer vi som behandlere sammen med deg som kunde.  Gratis og uforpliktende konsultasjon.

Restylane og Juvèderm er de eneste FDA godkjente fillerne og skiller seg fra andre lignende produkter på markedet ved at de kun er 1% modifisert i motsetning til andre produkter som er fra 7-60% modifisert.

Dette gjør at det er et trygt og rent produkt som gir lite reaksjoner.

Varighet på behandlingen varierer etter indikasjon, hud type, alder, kjønn, livsstil osv. Etter første behandling anbefaler vi deg oppfølgings behandling etter 9-12 mnd. Behandling av lepper varer noe mindre, normalt 4-6 mnd.

Hva du bør passe på etter en behandling?

1) På grunn av fare for infeksjon må du vente med å legge på sminke og berøre injeksjons stedet de første 24 timene.
2) Ikke utfør hard fysisk trening det første døgnet etter behandlingen.
3) Ikke utsett det behandlede området for sterk varme ( f.eks soling) eller sterk kulde før den første hevelsen og rødmen har gitt seg.
4) Dersom du bruker medisiner eller kosttilskudd som tynner ut blodet, blør du lettere og du kan få blåmerker på stikkstedet.

 

1-and-5-before-after

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!