Rynkebehandling med injeksjon

 

Har du dyp rynke mellom øyebrynene du ønsker å fjerne? Føler du at du ser litt sint ut? Har du spenningshodepine eller gnisser du tenner?

Svetter du veldig mye under armene og lurer på om det er noe som hjelper?

Med vår lange erfaring kan vi hjelpe deg!

Rynkebehandling/migrenebehandling med botulinumtoksin er en vanlig metode som er både effektiv og trygg, og har blitt svært populær.

Vi setter små doser rett i den muskelen vi ønsker skal slappe av, og medikamentet virker på de små ansiktsmusklene og hindrer at disse trekker seg sammen. Dermed blir den overliggende huden glattet ut og rynker blir mindre synlig.
Effekten av behandlingen inntrer vanligvis etter 4-5 dager og varer fra 3-5 måneder. Svettebehandling kan vare opp mot 1 år.

Du kan i tillegg oppleve en forlenget effekt etter flere gangers behandling.

 

De vanligste områdene man behandler er:

Sinnarynken i pannen. Om du sliter med spenningshodepine er dette en svært god behandling.

Smilerynkene ved øynene (også kalt kråketær).

Tvers-over linjene i pannen.

Hyperhidrose , som er overdreven svette i armhuler.

 

Både menn og kvinner benytter seg av denne behandlingen. Alle som starter behandling skal først ha legekonsultasjon hos oss og Dermatologisk sykepleier utfører deretter behandling i henhold til oppsatt plan.

Noen ganger er det anbefalt å kombinere flere ulike behandlinger som hudpleie og Restylane for å få best mulig resultat. Dette diskuterer vi på første konsultasjon med deg som kunde.

 

Vi benytter oss av kjente merker som Azzalure og Vistabel og behandlingen utføres av erfaren dermatologisk sykepleier.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende konsultasjon!

 

 

 

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!