Slanke deg? Trenger du hudoppstramming? Er du plaget med Cellulitter? Eller har tunge, hovne bein?

 

Da kan LPG Endermologi være den rette behandlingen for deg. LPG maskinen vil ved hjelp av dyp massasje og vakum, stimulere ulike celler i huden. Fettceller stimuleres til å frigjøre fett, slik at dette kan forbrennes. Celler som produserer Kollagen og Elastin, vil øke produksjonen, slik at huden vil bli jevnere og fastere. Endermologi vil også gi økt lymfe og blodsirkulasjon, noe som er vesentlig for å redusere hevelse i beina og for å redusere Cellulitter.

Vi lover deg reelle resultater, med markedets eneste maskin som er fremstilt av leger og fysioterapeuter og FDA godkjent.

Vi tilbyr pakkepriser på behandlingene da de fleste velger 10 til 15 behandlinger. Hver behandling tar 40 min. Vi legger opp ett eget program for deg utifra behov og ønsker.

Ta kontakt med klinikken for en prøvetime! ( KUN 550,-)  Tlf. 959 77 590. 

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!