Figurforming

LPG

Superpris på figurforming pakker-se prisliste! 

LPG er en dokumentert vitenskapelig løsning for fjerning av lokalt fett, cellulitter, løs hud og figurforming.

Ved ett begrenset antall behandlinger kan du få en ny figur og varige resultater!

Behandlingen bidrar til at fettcellene løser seg opp, energi frigis og fettcellene krymper og reduseres i omfang.

LPG  stimulerer huden til økt sirkulasjon og lymfedrenering. Den strammer dermed opp huden og kan hjelpe deg med å fjerne fettdepoter. 

Eximia figurforming


Ultralyd

Ultralyd (lydbølger) på lav frekvens (30 kHz) er en kosmetisk nyhet som gir mikrovibrasjoner og en termogenerisk og lipolytisk effekt ca 2 cm ned i bløtvevet. Vevet varmes opp av mikrovibreringen og dette fører til at områder med kompakt fedme mykgjøres samt at enkelte fettceller ”sprenges” slik at avfallsstoffene lettere kan fraktes ut av kroppen.Elektroporasjon
Gjennom positive elektriske impulser økes cellemetabolismen og cellens membran omformes slik at gjennomstrømmingen av mikromolekyler økes. Huden strammes opp og blir glattere.

Ultraoperasjon
Kombinasjonen av ultralyd og elektroperasjon – ultraoperasjon, er en fantastisk nyhet som sikrer meget effektive og raskt synlige resultater. Sekvensene forsterker hverandre og skaper en økt sirkulasjon på cellenivå fra ytterste hudlag og ca 2 cm ned i vevet. Resultatet er at fettet ”smeltes” og huden strammes opp.

VAKUUM TERAPI

Vakuum behandling:
– Lymfedrenasje
– bindevevsmassasje

I denne fasen aktiveres blod- og lymfesirkulasjonen gjennom et 4-stegs vakuummassasje system – sug, trykk, sug, pause. Lymfedrenasjen bidrar til at kroppen kvitter seg overflødig væske og avfallsstoffer, mens den dype bindevevsmassasjen hjelper til med å løse opp forkalkninger i vevet og fjerner overflødig protein og fett.

 

Ring oss i dag for bestilling! Tlf. 959 77 590

 

 

 

 

 

 

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *