Figurforming

Vi kan tilby deg flere løsninger LPG Endermologie hel kroppsbehandling eller Eximia ultralyd og vakuum behandling på spesifike områder.

De fleste velger å gå for en kombinasjon av disse to behandlingene for å få maksimalt resultat!

Ved et begrenset antall behandlinger kan du få en ny figur og varige resultater!

 

LPG Endermologie

LPG endermologie sitt bilde.

 

LPG endermologie er en dokumentert vitenskapelig løsning for fjerning av lokalt fett, cellulitter, løs hud og for figurforming.

Behandlingen bidrar til at fettcellene løser seg opp, energi frigis og fettcellene krymper og reduseres i omfang.

LPG  endermologie stimulerer huden til økt sirkulasjon og lymfedrenering. Den strammer dermed opp huden og kan hjelpe deg med å fjerne fettdepoter. 

 

Eximia figurforming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eximia behandlingen på eks. mage/rygg eller lår/legger foregår i flere trinn:

Ultralyd
Ultralyd (lydbølger) på lav frekvens (30 kHz) er en kosmetisk nyhet som gir mikrovibrasjoner og en termogenerisk og lipolytisk effekt ca 2 cm ned i bløtvevet. Vevet varmes opp av mikrovibreringen og dette fører til at områder med kompakt fedme mykgjøres samt at enkelte fettceller ”sprenges” slik at avfallsstoffene lettere kan fraktes ut av kroppen.

Elektroporasjon
Gjennom positive elektriske impulser økes cellemetabolismen og cellens membran omformes slik at gjennomstrømmingen av mikromolekyler økes. Huden strammes opp og blir glattere.

Ultraoperasjon
Kombinasjonen av ultralyd og elektroperasjon – ultraoperasjon, er en fantastisk nyhet som sikrer meget effektive og raskt synlige resultater. Sekvensene forsterker hverandre og skaper en økt sirkulasjon på cellenivå fra ytterste lag i huden og ca 2 cm ned i vevet. Resultatet er at fettet ”smeltes” og huden strammes opp.

Vakuum behandling:
Kombinasjon av lymfedrenasje og bindevevsmassasje.

I denne fasen aktiveres blod- og lymfesirkulasjonen gjennom et 4-stegs vakuummassasje system – sug, trykk, sug, pause. Lymfedrenasjen bidrar til at kroppen kvitter seg overflødig væske og avfallsstoffer, mens den dype bindevevsmassasjen hjelper til med å løse opp forkalkninger i vevet og fjerner overflødig protein og fett.

 

Ring oss i dag for Gratis konsultasjon og timebestilling! Tlf. 959 77 590. 

 

 

 

 

 

 

  1 Comment

 1. Hei er en jente på 21år
  (H: 168 V:53kg)
  Jeg har lagt på meg rundt midjen/magen. Kan se ut som jeg er gravid til tider.
  Jeg lurer på om det er mulig å komme for figurforming hos dere og hvor mange behandlinger man trenger for å se resultater?

  Thea

  12. januar 2018

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *