Figurforming

Vi kan tilby deg flere løsninger med figurforming ved hjelp av LPG Endermologie eller Eximia. De fleste velger å gå for en kombinasjon av disse to behandlingene for å få maksimalt resultat!

Ved et begrenset antall behandlinger kan du få en ny figur og varige resultater!

 

LPG Endermologie

 

LPG endermologie er en dokumentert vitenskapelig løsning for fjerning av lokalt fett, cellulitter, løs hud og for figurforming.

Behandlingen bidrar til at fettcellene løser seg opp, energi frigis og fettcellene krymper og reduseres i omfang.

LPG endermologie stimulerer huden til økt sirkulasjon og lymfedrenering. Den strammer dermed opp huden og kan hjelpe deg med å fjerne fettdepoter. 

Maskinen har flere ulike programmer som skreddersys til deg. Den kan brukes på hele kroppen.

 

 

 

 

 

Eximia figurforming

 

 

 

 

 

 

 

 

Eximia er en behandling som bruker ultralyd, elektroporasjon og vakuum for å “smelte” fett og stramme opp huden. Ultralyden fører til at vevet varmes opp, og gjør at områder med kompakt fedme mykgjøres samt at enkelte fettceller ”sprenges” slik at avfallsstoffene lettere kan fraktes ut av kroppen. Elektroporasjon fører til at huden strammes opp og blir glattere. Disse to sekvensene forsterker hverandre, og kombinasjonen gjør at behandlingen blir ekstra effektiv. Vakuum-steget i behandlingen består av lymfedrenasje og bindevevsmassaje, og aktiverer blod- og lymfesirkulasjonen. Lymfedrenasjen bidrar til at kroppen kvitter seg overflødig væske og avfallsstoffer, mens den dype bindevevsmassasjen hjelper til med å løse opp forkalkninger i vevet og fjerner overflødig protein og fett.

 

 

Ring oss i dag for Gratis konsultasjon og timebestilling! Tlf. 959 77 590. 

 

 

 

 

 

 

  2 Comments

 1. Hei er en jente på 21år
  (H: 168 V:53kg)
  Jeg har lagt på meg rundt midjen/magen. Kan se ut som jeg er gravid til tider.
  Jeg lurer på om det er mulig å komme for figurforming hos dere og hvor mange behandlinger man trenger for å se resultater?

  Thea

  12. januar 2018

 2. Hei Thea.

  Ja det går helt fint, bestill time til gratis konsultasjon, da ser vi også hvor mange behandlinger du må ha, og du får råd og veiledning om veien videre.

  Mvh
  Elna
  Åsane Medisinske klinikk

  Åsane Medisinske klinikk

  16. januar 2019

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!