VIP Hydrafacial dag + trekning av gratis Hydrafacial behadling

På Torsdag 6. februar får vi besøk av Dag fra Estetisk Meditech som skal holde et nytt Hydrafacial-kurs for de ansatte ved klinikken. I den anledning ruller vi bokstavelig talt ut den røde løperen, vi tilbyr den originale Hydrafacial-behandlingen denne dagen til kun 500,- I tillegg trekker vi 2 heldige vinnere av en Hydrafacial-behandling til en verdi av 1490,- blant alle kunder som kjøper produkter eller tar en behandling i klinikken!

Med Hydrafacial kan du oppnå ren og strålende hud med 3 enkle trinn:

Dyprens + Peeling. Få frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.

Fjerning + Hydrering. Fjerner urenheter og hudormer fra porene med smertefri vakuum-utsug. Tilførsel av fukt med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

Tilfør + Beskytt. Tilfører og fyller huden med antioksidanter og peptider – beskytter og gir en frisk hud med ny glød.

 

Ta gjerne kontakt for booking av time til kurspris 500,- Ring oss på 959 77 590 eller send en mail til post@aklinikk.no.

Post a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyhetsbrev fraoss

Abonner på nyhetsbrevet vårt så du kan få informasjon om nye produkter og gode tilbud!

Det blir sjelden mere enn en epost i uken.

TUSEN TAKK! Vi er virkelig takknemlige for at du abonnerte på listen vår. Og vi setter pris på at du tok deg tid til dette. Vi ser frem til å kunne gi deg tilbud fra klinikken vår. Du vil motta en epost der du må klikke på en link for å bekrefte at du virkelig vil motta nyhetsbrevet. Vi har valgt å gjøre det slik siden vi misliker spam like mye som de fleste av våre kunder! Ha en god dag videre!